klimop hoog.jpg
klimop hoog.jpg

Wie is Dorien Deketelaere?

Dorien Deketelaere is  bachelor Maatschappelijk Assistent (Sociale Hogeschool, Heverlee) en Master in de Criminologische Wetenschappen (KULeuven).

Ze heeft een 2-jarige opleiding voltooid als Contextueel Hulpverlener bij het opleidingcentrum ‘Lerenoverleven‘ in Edegem.

In juni 2009 is zij afgestudeerd als ‘Erkend Bemiddelaar’ in de opleiding ‘bemiddeling in familiezaken’ aan de Kuleuven. Als studentenbegeleider heeft zij gedurende 10 jaar ervaring met de begeleiding van studenten met allerlei problemen.

 

Wie is Sophie Verstraeten?

Sophie Verstraeten

Sophie Verstraeten is afgestudeerd als Master in de Orhopedagogie aan de Kuleuven. Ze is reeds enkele jaren werkzaam als zelfstandige begeleidster van kinderen met leer- en gedragsproblemen.

Door het volgen van verschillende opleidingen en bijscholingen is zij gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met faalangst, concentratieproblemen en studiemoeilijkheden. Als projectverantwoordelijke maakt Sophie al 10 jaar deel uit van het beleid in een centrum voor mensen met een verstandelijke beperking.

 

 
 
RocketTheme Joomla Templates